Projectgegevens

Projectnaam: Renovatie entree VVE Het Lichthuis
Plaats: Dordrecht
Opdrachtgever: VVE het Lichthuis
Architect: Linda van der Sanden, Linda van der Sanden Architectenbureau
Bouwtijd: 12 weken

Projectbeschrijving

De vier entreehallen van appartementengebouw Het Lichthuis te Dordrecht zijn door ons gerenoveerd. Hierdoor is de entree in overeenstemming gebracht met de rest van het hoogwaardige woongebouw.

Het ontwerp omvat een duidelijke routing naar de lift, ondersteunt door een tapijtstrook en een verlaagd plafond met mooie ronde armaturen (supernova’s), gecombineerd met de lift in de kleur van de hal: blauw, geel en rood. Op de wanden zijn kleurvlakken in dezelfde kleur gecombineerd met fotobehang.

De prints van vuurtorenlenzen zijn door de bewoners uitgekozen. Deze foto’s keren terug in de vides van de entreehallen en geven een duidelijke uitstraling naar de omgeving.