Projectgegevens

Projectnaam: Interieur ‘Huis van de Wijk’
Plaats: Capelle aan den IJssel
Opdrachtgever: Gemeente Capelle aan den IJssel
Architect: Rob Janssen Bouwmeester, Architectenbureau No-Label
Bouwtijd: 8 weken

Projectbeschrijving

Aan het Stationsplein 20 in de gemeente Capelle aan den IJssel hebben wij op twee verdiepingen een nieuw interieur gerealiseerd.

De architect heeft het zo ontworpen dat er over twee verdiepingen een aaneenschakeling van bijzondere ruimtes en werkplekken ontstaan zijn. Het kleur- en natuurlijke materiaalgebruik is zorgvuldig afgestemd op de activiteiten en wensen van de verschillende partners. Zo ontstaat er een eenheid voor het totaal en tegelijkertijd heeft iedere partner een ‘eigen gezicht’.

Stichting Welzijn Capelle (SWC) en stichting Centrum Jeugd en Gezin (CJG) gaan samen het Stationsplein 20 betrekken. Ook stichting Capels Multicultureel Centrum (CMC) en stichting Capelle Werkt (SCW) vormen onderdeel van dit plan.

Bouwbedrijf van der Pol Heeft als bouwkundig aannemer de totale realisatie verzorgd. Van de W-installatie voorzien van WTW units en klimaatbeheersing, tot de plafonds, wanden en marmoleum.