Over ons

Specialist op de zakelijke markt

Bouwbedrijf Van der Pol is specialist op de zakelijke markt. Wij zijn actief van initiatief tot nazorg en bieden derhalve een totaalpakket aan. Onze missie is om onze klanten (veelal in de regio Rotterdam en Haaglanden) een totaaloplossing te bieden op het gebied van onderhoud en renovatie. Ook gebeurt het dat wij een casco opgeleverd gebouw compleet afbouwen, van de wanden en plafonds tot het tegelwerk in de toiletruimte.

We zijn werkzaam bij vele:

Daarnaast zijn we actief voor VVE-beheerders en vastgoedeigenaren.

 

Vakmanschap

Vakbekwame medewerkers zijn de basis voor een goede kwaliteit. Onze werknemers zijn dan ook allen goed geschoold en zijn nog echte ambachtelijke vaklieden. Om die kwaliteit te behouden, bieden wij ook jaarlijks plaats aan meerdere leerlingen, die goed en deskundig begeleid worden, wij zijn dan ook niet voor niets een erkend leerbedrijf. Daarnaast is het goed te weten dat wij enkel VCA gecertificeerd personeel in dienst hebben.

 

Onderaannemers

Voor de werkzaamheden die wij niet zelf uitvoeren, hebben we deskundige en goed geschoolde onderaannemers. Met de meeste van hen hebben wij een jarenlange band van vertrouwen en perfecte samenwerking opgebouwd. Natuurlijk worden de onderaannemers door ons gecoördineerd, zodat u één aanspreekpunt heeft en hier geen omkijken naar hebt.

 

Deskundig

Wij zijn een echt familiebedrijf, zijn betrokken en met een groot aantal klanten hebben wij een langdurige relatie. Hier zijn we trots op, omdat dit iets zegt over onze deskundigheid en de kwaliteit die we leveren.

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0180-423261 of via het contactformulier.