Ben jij een calculator / werkvoorbereider en op zoek naar een nieuwe baan? Stop dan met zoeken.

Wij hebben een plek voor je vrij binnen ons kleine en hechte team. In deze functie werk je zeer nauw samen met de eigenaar (Martijn), maar uiteraard krijg je veel ruimte voor eigen inbreng. Lees dus snel verder.

Over Bouwbedrijf Van der Pol

Wij zijn een ervaren bedrijf en gespecialiseerd in onderhoud en renovatie van vastgoed. We zijn vooral werkzaam in de regio Rijnmond, Drechtsteden en Haaglanden. In de afgelopen 30 jaar zijn we uitgegroeid van een bedrijf dat vooral kleinschalige particuliere werkzaamheden uitvoerde naar een allround bouwbedrijf met vooral zakelijke klanten.

Onze klanten zijn voornamelijk:
– gemeentes & andere overheidsinstellingen
– zorginstellingen
– onderwijsinstellingen
– vastgoedbezitters & woningcorporaties
– en andere bedrijven

Over jou

Je bent een ervaren calculator / werkvoorbereider en bekend met (middel)grote bouw- en renovatieprojecten. Je hebt de HTS (of een gelijkswaardige opleiding) afgemaakt, een paar jaar werkervaring en toe aan een nieuwe uitdaging. Misschien wel omdat je de zorg hebt over je kinderen.

De reden is eigenlijk niet zo belangrijk, we vinden je persoonlijkheid veel belangrijker. Je hebt veel contact met klanten, onderaannemers en collega’s dus het is ook belangrijk dat klantvriendelijk en communicatief sterk bent.

Wat krijg je

– Uiteraard een goed passend salaris
– Flexibele werkdagen en -tijden (sorry maar thuiswerken behoort niet tot de mogelijkheden, want we werken veel samen en stemmen veel af)
– Leuke collega’s
– Veel vrijheid en korte lijnen
– Afwisselend werk
– En natuurlijk lekkere koffie

Belangstelling?

Solliciteer dan door een mail te sturen naar Martijn. Zijn mailadres is info@bouwbedrijfvanderpol.nl. We zien jouw CV en motivatie graag verschijnen. We zijn benieuwd!