Overheid

Verbouw en renovatie

Voor veel overheidsinstellingen zijn we een bekende en betrouwbare partner voor de verbouw van overheidsgebouwen. Vaak zijn dit grootschalige renovaties waarbij we het totale renovatieproces van begin tot eind coördineren en uitvoeren. De opdrachtgever heeft daarbij altijd een vaste contactpersoon.

 

Dagelijks onderhoud

Mogen we eenmaal een opdracht voor uitvoeren voor een overheidsinstelling, dan komen ze steeds vaker bij ons terug voor het dagelijks onderhoud. Hierin zien wij een bevestiging van onze aanpak en manier van werken. Naast de projectmatige verbouwingen en renovaties, worden we ingeschakeld voor het dagelijks onderhoud van de panden. Het gaat hier vaak om kleine klussen. Van het herstellen van een kapot slot tot houtrotreparaties. En van het verwijderen van graffiti tot het verhelpen van storingen zoals inbraak en lekkage.

 

Referenties

Gemeente Rotterdam
Voor Gemeente Rotterdam hebben wij de afgelopen jaren diverse sportcomplexen gerenoveerd. Tot deze sportcomplexen behoorden clubgebouwen van o.a. atletiek- en voetbalverenigingen.

Zwembad De Fakkel
In 2012 hebben wij zwembad De Fakkel in Ridderkerk gerenoveerd. Lees meer over dit en vele andere projecten bij onze referentieprojecten.