Zorgcentra

Verbouw en renovatie van zorginstellingen

In de loop der jaren hebben wij al veel zorginstellingen verbouwd en/of aangepast aan de huidige eisen. Vaak zijn dit grootschalige verbouwingen waarbij we het totale proces in zijn geheel coördineren en uitvoeren. U heeft daarbij altijd een vaste contactpersoon.

Dagelijks onderhoud

Vaak gebeurt het dat wij na een opdracht ook het dagelijks onderhoud van deze instelling mogen verzorgen. Hier zijn wij trots op omdat zorginstellingen vaak (terecht) erg kritisch zijn. Dit zegt dus veel over de geleverde kwaliteit van ons werk.

Werken bij risicogroepen

Bouwwerkzaamheden bij zorginstellingen zijn meestal in een bestaande situatie waarbij het een vereiste is dat uw klanten en personeel geen last of hinder van onze werkzaamheden ondervinden. Tegelijkertijd moeten we flexibel genoeg zij om de werkzaamheden binnen de gestelde tijd uit te voeren. Ook zijn we gewend te werken bij risicogroepen.

Persoonlijk

Een goede samenwerking staat met persoonlijk contact. U heeft bij ons altijd één aanspreekpunt. Wij verzorgen de communicatie met andere partijen zoals installateurs en stemmen van tevoren alles nauwkeurig met u af. We leveren alles op voor de afgesproken (eerlijke) prijs, op de afgesproken tijd en volgens de vereiste kwaliteit.

Referentie

Voor stichting De Overburen in Ridderkerk hebben wij de inrichting locatie Frans Halsstraat verzorgd. Naar alle referentieprojecten >>

Meer informatie

We hebben ruime ervaring met het verbouwen en onderhouden van zorgcentra. Wilt u hier meer over weten? We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies. Laat uw gegevens achter via ons contactformulier of bel 0180-423261.