Kozijnen en deuren

Voor onze klanten leveren en plaatsen wij al jaren kozijnen. Of u nu houten of kunststof kozijnen wenst, alles is mogelijk.

Houten kozijnen
De houten kozijnen die wij leveren en plaatsen worden aan u geleverd onder KOMO en SGT certificering. Hierdoor zorgen wij er voor dat de kwaliteit van de kozijnen gewaarborgd is.

Het glas wat wij bij onze kozijnen (zowel houten als kunststof) leveren is altijd HR++ wat zorgt voor een hoge isolatiewaarde. Indien u anders wenst is dit natuurlijk ook mogelijk. Het hang- en sluitwerk wat wij leveren bij de kozijnen voldoet altijd aan het politiekeurmerk Veilig Wonen.

Kunststof kozijnen
Ook het leveren van kunststof kozijnen kunnen wij voor u verzorgen. Wij zijn niet gebonden aan een leverancier. Juist daarom kunnen wij u voor een goede prijs diverse soorten kunststof kozijnen aanbieden zoals Deceuninck, Kommerling en Veka.
Net als bij de houten kozijnen worden onze kunststof kozijnen geleverd onder KOMO keurmerk.

Deuren
Ook zijn wij een specialist in binnen- en buitendeuren. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende topmerken zoals Northgo, Weekamp en Skantrae. Tevens kunnen wij handgemaakte deuren leveren naar wens. Natuurlijk kunt u bij al deze deuren kiezen uit verschillende soorten beslag en beglazing.