Alle zorgen uit handen

Naast de zakelijke markt hebben wij ook veel tevreden particuliere klanten. Voor ons is een goede relatie met de klant van het grootste belang. Wij staan dan ook gedurende het gehele project voor u klaar van initiatief tot oplevering. Als allround bouwbedrijf nemen we u een hoop zorgen uit handen: naast de bouwkundige uitwerking van onze projecten verzorgen wij ook elektra, loodgieterwerk, schilderwerk, stucwerk en het tegelwerk.

U heeft dus gedurende het gehele project één aanspreekpunt. Ook vinden wij het belangrijk dat de werkzaamheden netjes uitgevoerd worden. Wij zijn immers te gast in uw woning.

Duidelijkheid

Vanaf het eerste stadium dat u contact met ons heeft, proberen wij u zoveel mogelijk duidelijkheid te geven. Zo krijgt u altijd een duidelijke omschrijving en een offerte van de werkzaamheden. Daarnaast kunnen wij voor de benodigde tekeningen, constructieberekeningen en bouwvergunningen zorgen. Dit zorgt ervoor dat het bouwproces verkort wordt en dat de kosten in de hand gehouden worden.

Kortom, u komt tijdens uw samenwerking met ons niet voor ongewenste verrassingen te staan omtrent planning, organisatie en kosten.