Particulier

Alle zorgen uit handen

Naast de zakelijke markt hebben wij ook veel tevreden particuliere klanten. Voor ons is een goede relatie met de klant van het grootste belang. Wij staan dan ook gedurende het gehele project voor u klaar van initiatief tot oplevering. Als allround bouwbedrijf nemen we u een hoop zorgen uit handen: naast de bouwkundige uitwerking van onze projecten verzorgen wij ook elektra, loodgieterwerk, schilderwerk, stucwerk en het tegelwerk.

U heeft dus gedurende het gehele project één aanspreekpunt. Ook vinden wij het belangrijk dat de werkzaamheden netjes uitgevoerd worden. Wij zijn immers te gast in uw woning.

 

Duidelijkheid

Vanaf het eerste stadium dat u contact met ons heeft, proberen wij u zoveel mogelijk duidelijkheid te geven. Zo krijgt u altijd een duidelijke omschrijving en een offerte van de werkzaamheden. Daarnaast kunnen wij voor de benodigde tekeningen, constructieberekeningen en bouwvergunningen zorgen. Dit zorgt ervoor dat het bouwproces verkort wordt en dat de kosten in de hand gehouden worden.

Kortom, u komt tijdens uw samenwerking met ons niet voor ongewenste verrassingen te staan omtrent planning, organisatie en kosten.

 

Aanbouwen

Een aanbouw zorgt ervoor dat uw woonkamer een stuk ruimer wordt en dat uw woning in waarde stijgt. De aanbouw die wij plaatsen, worden geheel volgens uw situatie en persoonlijke wensen gemaakt. Een aanbouw is altijd maatwerk en daarom stemmen we het geheel helemaal met u af en bekijken we wat uw wensen zijn. Uiteraard voorzien wij u ook van advies. Op basis van onze ervaring kunnen we u net die handige tip geven waar u niet aan gedacht had. 

Aanbouw Bouwbedrijf Van der Pol Ridderkerk

In de loop der jaren is het plaatsen van (luxe) aanbouwen uitgegroeid tot een specialisme van Bouwbedrijf Van der Pol. Daardoor kunnen wij voor u een kwalitatief goed product leveren in een bouwtijd die vooraf met u is overeengekomen.

Ook het aanvragen van bouwvergunningen en het verzorgen van tekenwerk kunnen wij voor u verzorgen. Vanaf begin tot het einde, van initiatief tot oplevering kunnen wij u van dienst zijn.

 

Verbouwen

Onder verbouwingen verstaan wij alle grote aanpassingen en ingrepen aan uw woning. Vaak zijn dit aanpassingen om de kwaliteit van de woning te verbeteren en uw woongenot te verhogen.

Wij bieden u een totaalpakket waarbij wij alle werkzaamheden uitvoeren. Voor de werkzaamheden die wij niet zelf uitvoeren, hebben wij gespecialiseerde onderaannemers waar wij vaak al jaren mee samenwerken. Wij blijven echter altijd uw aanspreekpunt. Dit zorgt voor duidelijkheid en een goede coördinatie van de werkzaamheden.

 

Restauratie

Restauratie is het in oude staat terugbrengen van historische gebouwen en bouwwerken (vaak monumenten). In de loop der jaren hebben wij diverse (rijks)monumenten gerestaureerd. Bij deze projecten maken we voornamelijk gebruik van traditionele materialen zodat de uitstraling van het gebouw optimaal bewaard blijft.

Restauratie rijksmonument Ridderkerk-Slikkerveer 2

Naar referenties >>