Vacature: Allround Timmerman

Ben jij een allround timmerman en op zoek naar een nieuwe baan? Stop dan met zoeken. Wij hebben een plek voor je vrij binnen ons kleine en hechte team. In deze functie krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Lees dus snel verder.

Over Bouwbedrijf Van der Pol

Wij zijn een ervaren bedrijf en gespecialiseerd in onderhoud en renovatie van vastgoed. We zijn vooral werkzaam in de regio Rijnmond, Drechtsteden en Haaglanden. In de afgelopen 30 jaar zijn we uitgegroeid van een bedrijf dat vooral kleinschalige particuliere werkzaamheden uitvoerde naar een allround bouwbedrijf met vooral zakelijke klanten.

Onze klanten zijn voornamelijk:
– gemeentes & andere overheidsinstellingen
– zorginstellingen
– onderwijsinstellingen
– vastgoedbezitters & woningcorporaties
– en andere bedrijven

Over jou

Je bent een ervaren allround timmerman en bekend met onderhoud en renovatie. Je bent opgeleid tot Timmerman Primair / Voortgezet Timmerman en je hebt minimaal 5 jaar ervaring. Jouw capaciteiten om je werk goed uit te kunnen voeren vinden we belangrijk, maar je persoonlijkheid vinden we minstens zo belangrijk. Je hebt veel contact met klanten, onderaannemers en collega’s dus het is ook belangrijk dat klantvriendelijk en communicatief sterk bent.

Wat krijg je

– Uiteraard een goed passend salaris
– Je eigen werkbus
– Leuke collega’s
– Veel verantwoordelijkheid en vrijheid
– Afwisselend werk
– En natuurlijk iedere ochtend lekkere koffie

Belangstelling?

Solliciteer dan door een mail te sturen naar Martijn. Zijn mailadres is info@bouwbedrijfvanderpol.nl. We zien jouw CV en motivatie graag verschijnen. We zijn benieuwd!