Scholen

Verbouw en renovatie van scholen

In Nederland staan veel scholen die gebouwd zijn in de jaren ’60 en ’70. Deze scholen zijn inmiddels verouderd en voldoen niet meer aan de huidige eisen op het gebied van energiezuinigheid, (brand)veiligheid, binnenklimaat en ventilatie.

 

Binnenklimaat scholen

Dit gaat ten koste van de leerprestaties van uw leerlingen en werkt ook ziekteverzuim in de hand. Bij een renovatie zorgen wij ervoor dat het pand weer aan de levensstandaard en hedendaagse eisen voldoet. Ook uw energiekosten zullen na een renovatie aanzienlijk dalen. Daarnaast zal de levensduur van een school met al snel 15 tot 20 jaar verlengd worden.

Poelslaan Rijswijk

Om de energiezuinigheid van uw school te verbeteren kunnen wij met thermische isolatie zoals het aanpassen van het dakbedekkingsysteem, het plaatsen van een isolerende beglazing en het isoleren van de vloer grote resultaten bereiken. En met een nieuw ventilatiesysteem kunnen wij het binnenklimaat drastisch verbeteren.

 

Dagelijks onderhoud

Naast projectmatige verbouw kunt u ons inschakelen voor het dagelijks onderhoud van uw panden. Het gaat hierbij vaak om kleine klussen. Van het herstellen van een kapot slot tot houtrotreparaties. En van het verwijderen van graffiti tot het verhelpen van storingen zoals inbraak en lekkage.

 

Meer informatie

We hebben ruime ervaring in het renoveren van scholen. Wilt u hier meer over weten? We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies. Laat uw gegevens achter via ons contactformulier of bel 0180-423261.