Wie zijn wij

Martijn Walraven van der Pol (directeur)

Martijn is sinds 2012 directeur van Bouwbedrijf Van der Pol. Daarvoor was hij verantwoordelijk voor de calculatie en werkvoorbereiding van de diverse projecten. Voordat hij bij Bouwbedrijf Van der Pol ging werken, was hij werkvoorbereider en calculator bij diverse bouwbedrijven.

Tijdens zijn studie bouwkunde aan de HTS heeft hij de bouwkundige en ontwerp kennis opgedaan om in vrijwel ieder bouwbedrijf werkzaam te kunnen zijn. Na zijn studie heeft Martijn de studies Bedrijfskunde aan de Transfergroep te Rotterdam en de KOB aannemersopleiding gevolgd.


Walter en Martijn van der Pol


Walter van der Pol

Walter van der Pol is oprichter van Bouwbedrijf Van der Pol. In 1991 heeft hij het bedrijf opgericht. In de loop der jaren heeft hij het bedrijf opgebouwd tot een bedrijf met meerdere medewerkers wat vooral actief is op de zakelijke markt.

Walter is nu adviseur en nog steeds betrokken bij de coördinatie van de uitvoering van onze projecten. In de 20 jaar voordat hij Bouwbedrijf Van der Pol oprichtte, was hij achtereenvolgens timmerman, voorman, uitvoerder en bedrijfsleider bij diverse bouwbedrijven. Daarnaast heeft hij de aannemersopleiding van de KOB gevolgd.