Ben jij student op de HTS en ben jij de beste van je klas? Stop dan met zoeken, want dan hebben wij de ideale en meest leerzame stageplek voor jou.

We laten je kennis maken met alle aspecten van een middelgroot bouwbedrijf. Je loopt bijvoorbeeld mee met calculatie / werkvoorbereiding, gaat mee op klantbezoek, maar loopt ook regelmatig mee met een timmerman. Dat is niet alleen leuk, maar daar leer je super veel van.

Over Bouwbedrijf Van der Pol

Wij zijn een ervaren bedrijf en gespecialiseerd in onderhoud en renovatie van vastgoed. We zijn vooral werkzaam in de regio Rijnmond, Drechtsteden en Haaglanden. In de afgelopen 30 jaar zijn we uitgegroeid van een bedrijf dat vooral kleinschalige particuliere werkzaamheden uitvoerde naar een allround bouwbedrijf met vooral zakelijke klanten.

Onze klanten zijn voornamelijk:
– gemeentes & andere overheidsinstellingen
– zorginstellingen
– onderwijsinstellingen
– vastgoedbezitters & woningcorporaties
– en andere bedrijven

Over jou

Zoals gezegd ben jij de beste van je klas. Je haalt goede cijfers, maar dat niet alleen maakt jou een goede student. Je bent ook enthousiast, hebt doorzettingsvermogen en je bent communicatief sterk.

Wat krijg je

We zoeken een super goede stagiair, dus dan mag je ook wat terug verwachten voor al je inspanningen:

– Uiteraard een goed passende stagevergoeding
– Leuke collega’s
– Veel vrijheid en de kans om veel te leren
– Afwisselend werk
– En natuurlijk lekkere koffie

Belangstelling?

Solliciteer dan door een mail te sturen naar Martijn. Zijn mailadres is info@bouwbedrijfvanderpol.nl. We zien jouw CV en motivatie graag verschijnen. We zijn benieuwd!